Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek FISTC Európabajnokság Szlovéniában

FISTC Európabajnokság Szlovéniában

Kedves Sportklub tagok!
Kérjük, hogy október 15-ig jelezze, aki a november 17-20. között Szlovéniában, Smlednikben megrendezésre kerülő FISTC EB-n indulni szeretne. (Smlednik Ljubljanától nem messze van, 483 km-re Budapesttől.)
Kategóriák a szokásosak: kutyafogat, kutyás futó, kutyás kerékpáros kategóriák szibériai husky, alaszkai malamut, samoyed és grönlandi kutya fajtákban. A részletes kiírás még nincs meg sajnos, várhatóan 5-6 km lesz a táv a 2 és 4 kutyás, kerékpáros és futó kategóriákban, 6 kutyás fogattól felfelé 9-10 km körül lehet számítani.
A verseny során 3 nap vannak futamok, péntek, szombat, vasárnap. Csütörtökön kora délutánig a helyszínre kell érni a kutyák ellenőrzése miatt.
Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , telefon: 06 20 331 6246
Nevezési díj: 60 euro. Azoknak, akik mindhárom napi futamot teljesítik, a sportklub vissza fogja téríteni a nevezési díjat.
A dobogós helyezést elérők további támogatásra számíthatnak.

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi
eszksk_logo.gif