Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Fontos kérés tagjaink felé

Fontos kérés tagjaink felé

Kedves Tagjaink,
az utóbbi hetekben (hónapokban) egyre több média megkeresés érkezik egyesületünkhöz a szánhúzósporttal kapcsolatban, illetve a sajtó képviselői folyamatosan részt vesznek rendezvényeinken, ahol interjúkat készítenek tagjainkkal.


Ezúton kérjük, hogy aki nyilatkozik, legyen kedves az egyesületi ruházatban szerepelni, illetve minden esetben kérni a riport készítőit, hogy írják ki egyesületünk nevét is. (Északi Szánhúzókutyások Sportklubja). Sőt, ha lehetséges, a honlap címét is, ami www.sleddogsportclub.hu .

Ha az egyesületet nem reklámozzuk, hiába várjuk, hogy támogatást kapjanak a versenyek és a sportolók, ismertebbek legyenek ezek a sportágak és sok néző vegyen részt a rendezvényeken.
Mindenkinek látnia kell, hogy az egyesület nevének szerepeltetése közös érdek!

Egyúttal kérjük, hogy akinek van kedve rádiós (telefonos) illetve televíziós interjút adni, jelezze nekem, mert mindig gond, hogy hirtelen hol találunk nyilatkozatra hajlandó versenyzőt.

Üdvözlettel:
Dér Andrea

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 4 vendég böngészi
eszksk_logo.gif