Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek KÉRJÜK SEGÍTSEN!

KÉRJÜK SEGÍTSEN!

Személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlása

Ha szereti rendezvényeinket, például a veresegyházi Medve-kupát, a Dunaharasztiban megrendezésre kerülő őszi nemzetközi szánhúzókutyás találkozót, és a többi versenyünket, ha fontosnak tartja az ilyen rendezvényeket, ha fontosnak tartja honlapunk információit, támogassa adója 1 %-ával sportklubunkat, hogy továbbra is tudjunk ilyen minőségű rendezvényeket lebonyolítani, azok tárgyi és anyagi feltételeit biztosítani.
Adószámunk: 18095977-1-13 Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja

Akkor is segíthet, ha már beadta adóbevallását!


A magánszemélyek a 1153Ny nyilatkozat benyújtásával idén is élhetnek 2012. évre vonatkozóan az egyszerűsített személyi jövedelemadó bevallás lehetőségével. A nyomtatványt a kipostázásra kerülő egységcsomag tartalmazza, továbbá térítésmentesen beszerezhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adóigazgatóságainak ügyfélszolgálatain is, illetve letölthető az adóhatóság honlapjáról -


Hagyományosan minden évben május 20-ig lehetőség van arra, hogy adónk 1%-át hasznos helyre adjuk. Sajnos a lehetőséggel tíz emberből csak négy él. Az adó forintokból az alapítványok, egyesületek munkáját pedig úgy lehet támogatni, hogy az közben a támogatónak egy forintjába sem kerül. Ha nem adjuk oda senkinek az adó 1%-ot, akkor az a központi költségvetésbe folyik vissza, és nem támogatunk vele semmi konkrétat.

Akkor is segíthet, ha már beadta adóbevallását!

Amennyiben adóbevalláskor az adózó nem rendelkezett az 1%-ról, akkor később is lehetősége van feladni a rendelkezési nyilatkozatot egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában. Így azok az adózók is dönthet még adójuk 1%-nak felajánlásáról, akiknek az adóbevallásuk már a NAV-nál (Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál) van. Az 1% felajánlásakor minden esetben kérje ki könyvelője vagy bérszámfejtője segítségét.

 

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 3 vendég böngészi
eszksk_logo.gif