Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Teszár Ricsi levele

Teszár Ricsi levele

Kedves Sporttársak!

 

KÖSZÖNET MINDENKINEK!

 

 

Amikor sétáltam vissza a pályáról, rengeteg gondolat volt a fejemben amit szerettem volna elmondani Nektek az eredményhirdetésen, de sajnos az én nagy hibám hogy, ha szerepelni kell zavarba jövök és hirtelen elfelejtek mindent! Így ezúton szeretném megosztani Veletek, amit végül nem tettem, de igencsak kikivánkozik belőlem.

Mint tudjuk ez az első saját rendezésű versenyem, amit sajnos elég későn kezdtem el szervezni és tudom, volt néhány – azt gondolom – apróbb hiba, amit természetesen a jövőben maximálisan szeretnék kiküszöbölni. Ezért várom az észrevételeiteket és szívesen veszem a javaslataitokat is. Az olvadó hóval, a mély, puha talajjal, a nagy széllel és a melegen sütő nappal sajnos nem tudok mit kezdeni.

Egy verseny rendezőjének az a legfontosabb feladata és az a legjobb, ha minél több versenyző részt vesz a rendezvényen és jól érzi magát. Nekem is maximálisan ez volt a célom és ez lesz a jövőben is! Remélem azért ez többé kevébbé sikerült. Ezért elsősorban Köszönöm Nektek, versenyzőknek, hogy eljöttetek és bízom benne, a nehézségek ellenére jól éreztétek magatokat. Nélkületek elég érdekesen nézett volna ki a verseny.

Köszönöm Dér Andinak és Lacinak a sok segítséget. Gondolom a többi versenyen, de itt a Tanyakerülőn is komoly háttérmunkát végztek, ami nem azért háttérmunka, mert nem fontos. Ugyanolyan fontos volt, mint maga a rendezés. Azt se felejtsük el, hogy amióta Ő az elnök azóta megmozdult a magyar fogathajtós élet. Versenyek vannak és Ők ketten mindig ott vannak, regisztrálnak, rajtlistát írnak, időt mérnek, összegeznek, eredményt hirdetnek. Ezért mindannyian köszönetet mondhatunk nekik. Ilyen hozzáállást nem nagyon tapasztaltuk egyik elődjétől sem a közelmúltban. Na jó ezek az én meglátásaim, biztosan van olyan aki másképp látja a dolgokat.

Köszönöm a többi segítséget is: Reginának és Nagy Petinek akik hoztak táblákat, sörpadokat, vasárnapra a zsíroskenyeret … stb., stb. Köffer Lajoséknak akik elhozták a quadjukat a biztonság kedvéért, mert ugye sajnos nekem nincsen olyan autóm, eszközöm amivel ilyen mély, süppedős talajon ki tudtam volna jelölni a pályát. Mészáros Viktornak aki elhozta a hálókat és vasakat Fürst Gyuriéktól. Jankov Pisti, Buzássy Gábor és Geschitz Zoli barátaimnak akik a pályán segédkeztek. Az MCSE-nek a dobogóért és még sorolhatnám.

Szóval ez egy közösen összerakott verseny volt, amiből lehetne a jövőben minél több és több, így egymást segítve, flottul működő jó hangulatú verseny, olyanok mint régen…

Üdv NEKTEK!

Teszár Ricsi

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 1 vendég böngészi
eszksk_logo.gif