Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Zsíros kenyér futam és közös edzés Gyömrőn - 2012. december 16.

Zsíros kenyér futam és közös edzés Gyömrőn - 2012. december 16.

2012. december 16-án vasárnap 10 órakor közös edzés kerül megrendezésre Gyömrőn. Táv 6,2 km, vagy 4,8 km. Szintkülönbség 40 m.  Hogy motiváljuk a résztvevőket, ezért Zsíros kenyér futamnak neveztük el az edzést, melyen időmérés is lesz. A legjobb edzésidőt elérők díjat kapnak.


A helyszínen szeretnénk egy kis közös étkezést, "terülj-terülj asztalkámat" csinálni, amihez kérjük, hogy hozzon mindenki egy kis sütit / üdítőt / rágcsálnivalót, vagy amit csak gondol.

Kérjük, hogy a tervezhetőség érdekében küldjétek meg a kategória és részvételi szándékotokat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra december 10-ig.

A pályára és a helyszínre vonatkozó kérdéseitekkel kérjük keressétek Sipiczki Györgyöt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.
6,2 km-es pálya:


4,8 km-es pálya:


Helyszín koordináták: É: 47.419883° K: 19.436605°
Két úton lehet odajutni: 1. Budapest felől a 31-es úton érkezve Mende határában, még a Mende tábla előtt jobbra, egy hajtűkanyarban kell a főút mellé visszakanyarodni. Az út átvisz a vasút alatt. Az aluljáró után majdnem egyenesen, enyhén balra tartva kell menni, úgy hogy jobb kézre fasor, bal kézre kerítés legyen. Ahol a fasorban jobbra lehet fordulni, ott jobbra kell menni, majd bal kézre látszani fog a tisztás! Ezt az utat felakadásra hajlamos és nem magas autókkal nem javasoljuk. Nekik inkább a Gyömrő felőli út javasolt!
2. Gyömrő felől a 31-es út irányába a Gyömrő tábla után pont a vasúti átjáró előtt jobbra kell a földútra befordulni. Balra tartva végig kell menni, majd egyenesen. Mielőtt az erdőbe beérne az ember balra kell menni, le a "völgybe". A lejtő alján jobbra lesz a tisztás. Lásd a mellékelt képet!
Igyekszünk majd kitáblázni a helyszínre vezető utat

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 4 vendég böngészi
eszksk_logo.gif