Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Magyar Kutyasport Szövetség híre: VERSENYENGEDÉLY KÁRTYA

Magyar Kutyasport Szövetség híre: VERSENYENGEDÉLY KÁRTYA

Figyelem! Most járnak le a 2012. évben kiállított kutyasport versenyengedély kártyák. A versenyengedély kártyához és a versenyengedélyhez minden évben újra ki kell tölteni az adatlapot. A kutyasporthoz kapcsolódó versenyengedély kártya a Magyar Kutyasport Szövetség tagszervezetei tagjainak jár.A MOB új kártyát hozott forgalomba. Az új kártya így néz ki:

A kártyával éves balesetbiztosítás jár!


A Magyar Posta Biztosító Zrt. a Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött csoportos balesetbiztosítási szerződése alapján, a Versenyengedély kártyához kapcsolódó biztosítás mögött áll. A Versenyengedély kártyával rendelkezőknek nem kell külön biztosítást kötniük, a Magyar Posta Biztosító Zrt. a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen továbbra is gondoskodik erről.

Biztosítási szolgáltatások köre a 2012.10.01-től kiállított versenyengedély kártyákhoz

Biztosítási szolgáltatás

Biztosítási összeg

Baleseti halál

350 000 Ft

Baleseti rokkantság 51%-99%

(rokkantsági fok szerinti hányad kerül kifizetésre)

500 000 Ft

Baleseti rokkantság 100%

2 000 000 Ft

Baleseti eredetű csonttörés (beleértve csontrepedés, ínszakadást, ficam)

6 000 Ft

Egyösszegű térítés 28 napon túl nyúló kórházi ápolás esetén

25 000 Ft

Ez vonatkozik mindazokra, akik a Magyar Kutyasport Szövetség tagszervezetein (mint például az ÉSZKSK) keresztül versenyengedélyt kérnek és megigénylik a versenyengedély kártyát.

A kitöltött versenyengedély kérő lapot és a kártya díját kérjük szervezeti vezetőiteknek adjátok le 2013. július hó folyamán.

További információ ÉSZKSK tagok esetén: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


 

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi
eszksk_logo.gif