Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Egyesületünk tagja, Szász Mihály VB ezüstérmes lett

Egyesületünk tagja, Szász Mihály VB ezüstérmes lett

Nagy örömünkre egyesületünk tagja, Szász Mihály, és Fagyi kutyája ezüstérmet nyertek az IFSS VB-n! Ezúton is gratulálunk nekik!

Itt olvashatjátok Szász Misi beszámolóját.

"Fagyival izgatottan vártuk a világbajnokságot, mert éreztük, hogy nagyon közel  kerülhetünk az aranyhoz. Hoztuk a kötelezőt és ezüst eremig jutottunk a férfi veteránok között. Nagy hiányérzetünk van mivel vissza nem térő alkalmat szalasztottunk el.
A részletekről nehéz pár szóban képet alkotni, sajnos magunktól vettük el a lehetőséget, hogy Wery Philipe-et és kutyáját Tym-et megelőzzük. A felszereléstől az időjárásig, majdnem mindennel szemben rosszul teljesítettünk magunkhoz képest. A pályán viszont keményen küzdöttünk, mint ahogy az a Canicross-ban szokás. Magunk megnyugtatásaként azért örömmel láttuk, hogy a "fiatalabb" felnőtt kategóriában teljesítményünk ismét egy érmet ért volna.
Az áttörés és az arany most még nem jött össze. Remélem és bízom benne, hogy ez a verseny arra jó volt, hogy megtanítsa nekünk azokat a maradék leckéket amik mindenképpen szükségesek lesznek ahhoz, hogy a most még csak első éves Fagyi kutyusommal még jobban teljesítsünk bármilyen nehéz helyzetben is."

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi
eszksk_logo.gif