Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek SZJA 1 % felajánlás

SZJA 1 % felajánlás

KEDVES HONLAP LÁTOGATÓK!
SZERETNÉNK BIZTATNI BENNETEKET, HOGY AZ 1 % FELAJÁNLÁST NE MULASSZÁTOK EL!
Ha nem önbevallók vagytok, hanem a NAV csinálja az adóbevallásotokat, az ügyfélkapun keresztül akkor is egyszerűen tudtok nyilatkozni. De normál postai úton történő nyilatkozat feladással is.
Figyelmetekbe ajánljuk egyesületünket, az ÉSZKSK-t, amely a kutyaszánhajtó, kutyás futás, kutyás kerékpározás és dogscooterezés sportágakkal foglalkozik és rengeteg versenyt szervez, és sportág ismertető rendezvényeken vesz részt.
Az ÉSZKSK adószáma: 18095977-1-13



Amennyiben inkább az állatvédelmet támogatnátok, kérjük gondoljatok az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítványra. Adószáma: 18899173-1-13

Kérjük az 1 %-ról szóló nyilatkozásra vegyétek rá családtagjaitokat, ismerőseiteket, munkatársaitokat is, hisz ezáltal legalább az adó egy kis részének felhasználásáról lehet dönteni.
Ez a poszt azért aktuális most, mert február 26. az egyéni vállalkozói adóbevallás határideje, emellett sokan választják a NAV általi bevallást, és sokan már most leadják bevallásaikat, amikor megkapják a munkáltatói igazolásokat.
Köszönjük szépen, hogy elolvastátok!

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi
eszksk_logo.gif