Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Alkony-Cross Pandemia Challenge május 2 - 3.

Alkony-Cross Pandemia Challenge május 2 - 3.

2020. május 2. szombatra volt tervezve az Alkony-Cross futó, kerékpáros és dogscooter versenyünk. A versenyt a koronavírus járványhelyzet miatt elhalasztottuk szeptemberre, de az eredeti időpontra Pandemia Challenge-t hirdettünk. A verseny távját, 5 km-t kell teljesíteni május 2-án szombaton vagy május 3-án vasárnap akár futva, akár kerékpározva, akár scooterezve bárhol az országban, de akár otthon a futópadon, vagy a kertben (netán a teraszon).
Mindez a #maradj otthon, maradj egészséges szellemében történik egyénileg, vagy a családdal együtt.

A kihíváson részt lehet venni kutyával és kutya nélkül is.

A RÉSZTVEVŐK NEVÉBŐL EGY VIRTUÁLIS PANDÉMIA LÁNCOT KÉSZÍTÜNK, HOGY MEGMUTASSUK, HOGY ÖSSZEFOGUNK ÉS MINDENT MEGTESZÜNK A JÁRVÁNY MEGFÉKEZÉSÉÉRT.

A kihívás teljesítését igazoló track-et vagy fotót e-mailben kérjük megküldeni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
A kihívás teljesítői e-mail útján emléklapot és virtuális Pandemia emlékérmet kapnak, illetve bekerülnek a virtuális pandemia láncba, amennyiben legkésőbb május 3. vasárnap 23:59-ig beneveznek az alábbi űrlapon, és legkésőbb május 3. vasárnap 23:59-ig megküldik e-mailben a tracket vagy fotót az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
A RÉSZVÉTEL INGYENES!

NEVEZÉS: https://forms.gle/rdpyqASayMYUqnbC6

Szervezők: az ÉSZKSK (Északi Szánhúzó Kutyások Sportklubja) és az MKSSZ (Magyar Kutyasport Szövetség)

UTÓIRAT: AZ ALKONY-CROSS LIVE SZEPTEMBERI DÁTUMA: SZEPTEMBER 5.!
További infok a szeptemberi versenyről: https://www.facebook.com/events/204375430702986/

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 3 vendég böngészi
eszksk_logo.gif