Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap

Lezajlott az After Húsvét Kupa 2021.04.25-én Törökbálinton


2021. április 25-én vasárnap Törökbálinton rendeztük meg a Húsvét köré épített két versenyünk második versenynapját, az After Húsvét Kupát. Az eredeti időpontről április 11-ről mostanra halasztottuk el.
(Az első fordulóra, a Before Húsvét Kupára március 28-án került sor ugyanitt.) A két verseny közös eredményhirdetésére az április 25-i versenynapon került sor.


A versenyen még mindig csak a versenyenyengedéllyel rendelkező sportolók vehettek részt a hatályos jogszabályok miatt.A pálya bár rövid volt, de igencsak változatos és szintkülönbségekkel tarkított.
A március 28-i verseny díjazását támogatta a romhányi Pipacs Kerámia, aki az első helyezetteknek kerámia virágot ajánlott fel ,
az április 25-i verseny díjazását  támogatta a DogGear kft , aki az első helyezetteknek Non-Stop Energy Paté -t ajánlott fel.
Köszönjük a támogatásokat!
Köszönjük mindenkinek, hogy fegyelmezetten vett részt a versenyen. Köszönjük a segítséget mindazoknak, akik a pálya építésében, bontásában, illetve a verseny lebonyolításában részt vettek.
Következő versenyünkre várhatóan május 9. vasárnap fog sor kerülni.
Az április 25-i verseny eredménylistája ITT tekinthető meg.

Az oklevelek INNEN tölthetők le.

 

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 4 vendég böngészi
eszksk_logo.gif