Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek Gyömrői Forest Run 2023. és MKSSZ dryland országos bajnokság eredmények

Gyömrői Forest Run 2023. és MKSSZ dryland országos bajnokság eredmények

2023. november 18-19-én került sor az ezévi Gyömrői Forest Run versenyre, és vele együtt a Magyar Kutyasport Szövetség 2023. évi dryland országos bajnokságára.


A hétvégén hideg idő, némi fagy, időnként eső és havas eső is volt, szombaton még nagy szél is fogadta a résztvevőket, a közel 200 versenyzőt, akik bátran vállaltak a dacolást az elemekkel.
A pénteki komolyabb eső ellenére a pálya csak egy kis részén volt komolyabb sár, szerencsére a többi rész nem ázott fel.
Hozzá kell tennünk, hogy november elején volt egy 20 fős magyar versenyzői csapat az ICF VB-n Németországban, majd egy héttel Gyömrő előtt volt egy másik 12 fős magyar versenyzői csapat a FISTC világbajnokságon Csehországban, és mindkét helyen hatalmas eső, sár volt a pályán, és Csehországban egyik nap még 5 cm hó is, szóval azokhoz a körülményekhez képest a gyömrői időjárás igazán kegyes volt a versenyzőkkel.

A Gyömrői Forest Run versenyt támogatta a Chrysatox Kft a Piretmix forgalmazója, a Gyömrő Gyöngye ásványvíz, és a Musher cég is. Ezúton is köszönjük a támogatásukat!
Nagy köszönet mindenkinek, aki a verseny megvalósításában, lebonyolításában részt vett, kiemelve Sipiczki Györgyöt, akinek a munkája nélkül ez a verseny nem valósulhatott volna meg.

A hétvégén készült fotók a verseny facebook eseményében érhetőek el ITT

Eredménylista ITT

Az idei utolsó versenyünk, a Mikulás kupa 2023. december 9-10-én lesz a Csepel-szigeten található Szigetújfaluban. Facebook esemény ITT

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi
eszksk_logo.gif