Honlapunk tartalma jogvédett!
Amennyiben a honlapunkról származó hírt vagy fotót tesz közzé valahol, forrásként mindenképp tüntesse fel a www.sleddogsportclub.hu url-t!
Köszönjük megértését!

Címlap Hírek XV. nemzetközi szánhúzókutyás találkozó és Finlandia kutyafogathajtó-kupa, Dunaharaszti

XV. nemzetközi szánhúzókutyás találkozó és Finlandia kutyafogathajtó-kupa, Dunaharaszti

2010. szeptember 24-26-i hétvégén kerül sor az évek óta nagy sikerrel, sok résztvevővel megrendezett immár XV. nemzetközi szánhúzókutyás találkozóra, illetve ennek keretén belül az alábbi programokra Dunaharasztiban, az Univerzum-tó kempingben:

- Finlandia kutyafogat-hajtó Kupa, táv: 2 km. Futamok szombaton és vasárnap 9 órától (Nevezési díj: 2500 Ft/fő. Kategóriák: kutyás futó, kutyás kerékpáros, kutyafogat, sztárfutam.) A kupán indulhatnak nem fajtatiszta szánhúzókutyák is, ők külön, guest kategóriában kerülnek díjazásra.
- Tenyészszemle szánhúzókutyáknak szombaton 11 órától (nevezés a helyszínen, nevezési díj: 6000 Ft/kutya. Törzskönyvet kérjük elhozni. Bírál: Erdős László)
- Kiállítási felvezetés gyakorlás
- Gumiabroncs-húzó tehetségkutató sprintverseny
- Virslievő-verseny kutyáknak
- Ebtivity (activity – kutyás feladványokkal)
- Szánhúzókutyás szakmai fórum
- Kutyás ügyességi játékok
- Kutyás triatlon (úszás, futás, kerékpározás kutyával)
- Súlyhúzó verseny szánhúzó kutyáknak.

További info: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel: 06-20-331-6246.

Szállásfoglalás közvetlenül a kempingben: 06-24-491-000.
Egy ház díja a találkozó résztvevőinek kedvezményes áron: 17.000 Ft/éj. Legalább 2 éjszaka estén 16.000 Ft/éj. (3 szoba, konyha, fürdőszoba, szauna.)

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés ingyenes. Kutyát lehet hozni, de az oltási könyvet kérjük elhozni, illetve a kullancsok elleni védekezésről gondoskodni.

Megosztom
 
Keresés
Partnereink

Honlapunk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg.

Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi
eszksk_logo.gif